Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /chroot/var/www/docroots/uoj/zastavafilm.mod.gov.rs/library_public/local_functions_ver2.0.php on line 1006
Застава филм - Промоција ТВ спотова
Адреса: Кнеза Вишеслава 92, Београд, Србија; Телефон: 011 355 0287
17.09.2010

Промоција ТВ спотова
Get the Flash Player to see this player.
У организацији Управе за односе са јавношћу, ВФЦ "Застава филм" приказала је спотове. Поред глумаца Драгана Бјелогрлића, Вука Костића и Ивана Босиљчића, који су главни актери спотова, на промоцији су присуствовали: министар одбране Драган "Šутановац, начелник ГŠ  ВС гп Милоје Милетић, представници Министарства и Војске, познате личности из света културе и филма, бројни представници медија и многобројни гости. Спотови су снимани у периоду од априла до септембра на више локација у Србији, уз велики помоћ припадника Војске Србије.

Спот "Буди професионалац", са глумцем Вуком Костићем, сниман је у Специјалној бригади ВС, уз учешће припадника те елитне јединице у Панчеву, Ковину и на Тамишу. Режију је потписала Драгана Милошевић, а директор фотографије је Миодраг Трајковић. Иван Босиљчић, у улози пилота авиона МИГ-29 и припадници Прве чете 24. војнотехничког батаљона 204. авио-базе, актери су у другом споту. Авоном МИГ-29 управљао је бригадни генерал Небојша чукановић.

Спот су реализовали редитељка Драгана Милошевић и директор фотографије Душан Јоксимовић. Сцене спота са Драганом Бјелогрлићем, српским мајором из 1. светског рата, снимане су на поприштима славних српских битака. Већи део спота сниман је из хеликоптера, којим је управљао пилот Мирослав Зечевић. Редитељ је Милун Вучинић, а директор фотографије Предраг Бамбић. Захваљујемо Александру Протићу, младом музичару и дизајнеру звука из Београда, који је музику за сва три спота урадио бесплатно. Захваљујемо и свим осталим сарадницима и учесницима спота.
  • Влада Републике Србије
  • Министарство одбране Републике Србије
  • Војска Србије